Tottistehdas

Saapuminen hallille Varauskalenteri Kuukausimaksu Vuokrahinnat Säännöt

VSPH:n halli eli Tottistehdas sijaitsee vanhan teollisuusrakennuksen toisessa kerroksessa Vaasan Vaskiluodossa, meren ympäröimänä. Halli on talvisinkin lämmin. Hallilla on wc, pieni oleskelutila, kaksi treenitilaa sekä koiraparkki häkkeineen. Treenitarvikkeita on pk-tottiksen, tokon ja rally-tokon treenaamiseen. Lisäksi hallilla on IPOR-ketteryysesteitä.


Saapuminen hallille

Hallin osoite on Frilundintie 2, Vaasa. Google Maps -linkki hallille.

Huomaathan muuttuneet liikennejärjestelyt hallille saavuttaessa. Aja kohti Vaskiluodon satamaa (Sininen tie), käänny oikealle Kuulahdenkadulle (opaste Sokeritehtaan alue), kadun päästä oikealle Teollisuuskadulle, vasemmalle Frilundintielle ja oikealle portin läpi. Hallin sisäänkäynnin löydät koukkaamalla Kellotornin oikealta puolelta, ovi on vasemmalla ihan sisäpihan lopussa. Ks. kuva alla.


Hallin ja kentän varauskalenteri

Varauskalenterista näet hallin ja kentän varaustilanteen. Eri tilat hallilla on merkitty kalenterissa värikoodein:


Hallin kuukausimaksu

Hallin kuukausimaksu on 30 euroa jäsenille ja 40 euroa ei-jäsenille.
Tilinumero: FI3931313001673268
Viitenumero: 2011 00262

Lähetä kuitti maksamistasi kuukausista hallivastaava Jenny Jewanderille sähköpostitse jewanderjenny@gmail.com ja saat hallin avainkaapin koodin.

Hallille pääsee treenaamaan myös kertamaksulla kuukausimaksun maksaneen kanssa. Kertamaksu jäseneltä 5 euroa ja ei-jäseneltä 10 euroa. Kertamaksu maksetaan yhdistyksen tilille etukäteen ja kuukausimaksun maksanut huolehtii, että kävijä on maksanut käynnin tilille.

Johtokunta on päättänyt, että jos koira on tarttuvasti sairas voidaan hallimaksu palauttaa erillisestä vapaamuotoisesta anomuksesta sairasajalta (esim. 1kk). Todetun kennelyskäepidemian aikana ei lääkärintodistusta tarvita, mutta muina aikoina tulee hakemuksen liitteeksi liittää kopio eläinlääkärin todistuksesta. Kouluttajan sairastuminen ei oikeuta hallimaksun palautuksiin. Hakemukset voi lähettää kenelle tahansa johtokunnan jäsenelle ja ne käsitellään tapauskohtaisesti.

Juoksuinen narttu voi treenata vain pienellä puolella.

Mahdolliset halliajan peruutukset tulee tehdä 7 vrk ennen varattua aikaan, käyttämättä jääneistä ajoista laskutetaan.


Hallin vuokrahinnat

Alla olevat vuokrahinnat käsittävät joko ison tai pienen puolen. Koko hallin vuokrauksesta otettava yhteyttä johotokuntaan ja sovittava erikseen.

JäsenetEi-jäsenet
Arkipäivät klo 8-17
Ensimmäinen tunti10 €15 €
Seuraavat tunnit8 €/h12 €/h
Koko päivä klo 8-1750 €75 €
Arki-illat klo 17-22
Ensimmäinen tunti15 €20 €
Seuraavat tunnit10 €/h15 €/h
Koko ilta klo 17-2235 €80 €
Viikonloput
Ensimmäinen tunti15 €25 €
Seuraavat tunnit12 €/h20 €/h
Koko viikonloppuOta yhteys hallivastaavaanOta yhteys hallivastaavaan

Hallin käyttö- ja käyttäytymissäännöt

 1. Jokainen korjaa omat ja koiransa jäljet, niin hallin sisällä kuin sen ulkopuolella. Koirankakkapussit viedään roskikseen joka sijaitsee ennen ulosmenoporttia. (Hallilta lähtiessä vasemmalla puolella iso parkkipaikka. Roskikset verkkoaidan edessä, parkkiksen perällä.)
 2. Koirat ulkoilutetaan ennen halliin tuloa niin, että ne ovat saaneet tehdä tarpeensa. Koirat on ulkoillessa pidettävä kytkettynä sekä hallin pihapiirissä että tiellä.
 3. Sisään halliin tullessa jokainen huolehtii omien kenkien ja koiran tassujen puhdistuksen.
 4. Hallissa on kuusi käytettävissä olevaa häkkiä, niitä ei voi varata etukäteen ja ne on siivottava käytön jälkeen. Voit myös tuoda oman häkin ns. koiraparkkiin.
 5. Juoksuinen narttu saa tulla hallille treenamaan. Hallilla treenatessa tulee kuitenkin ehdottomasti käyttää nartulla juoksuhousuja. Koiraa ei saa myöskään ottaa halliin häkkiin odottamaan, vaan koira odottaa vuoroaan autossa. Juoksuinen narttu treenaa ainoastaan pienellä puolella.
 6. Älä tuo hallille sairasta koiraa. Tule treeneihin vasta, kun koira on kunnolla toipunut sairaudestaan. Mikäli koirallasi on jokin tarttuva tauti (esim. nenäpunkki, kennelyskä, vatsatauti), ilmoita asiasta koulutusohjaajallesi ja vältä treenejä ja muiden koirien tapaamista kunnes koirasi on kunnolla parantunut. Koulutusohjaaja voi tiedottaa asiasta muille ryhmäläisille, jotta nämä osaavat tarkkailla omaa koiraansa mahdollisen tartunnan varalta. Noudata eläinlääkärin ohjeita ja anna koiralle aikaa toipua.
 7. Koirien tulee olla terveitä ja rokotusohjelman mukaisesti rokotettuja. Hallissa noudatetaan eläinlääkärien suosittelemia varoaikoja.
 8. Autot pysäköidään niin, että niiden ohi on vapaa pääsy myös isolla rekalla Kellotapulirakennuksen ohi vasemmalle. Hallin edessä oleva sisäpiha on tarkoitettu tilapäiseen käyttöön (esim. tavarantoimitukset).
 9. Jokainen harjoittelee omalla vastuullaan. Koiran haltija vastaa oman koiran turvallisuudesta sekä koiran hallille ja hallin muille käyttäjille aiheuttamista esine-, henkilö- ja eläinvahingoista. VSPH ei korvaa koiralle tai koiran haltijalle hallin piha-alueella tai sisätiloissa tai hallin telineillä tapahtuneita vahinkoja.
 10. Halli ja telineet on tarkoitettu ainoastaan koirille. Lapsia ei saa jättää hallin alueella valvomatta. VSPH ei korvaa valvomatta jätetylle tai/ja telineille päästetylle lapselle tapahtuneita vahinkoja.
 11. Jokainen käyttäjä on velvollinen ilmoittamaan mahdollisista aiheutuneista vahingoista välittömästi VSPH:n hallituksen jäsenille.
 12. Älä pidä ovia auki talvella, jotta lämpö ei karkaa ja kesällä, jotta lämpö ei tule sisälle.
 13. Jos lähdet viimeiseksi, sulje wc-tilan ovi, sammuta kaikki valot, lukitse kaikki ovet ja jätä avaimet avainkaappiin.