Canicross-kurssi

Vaasan Seudun Palveluskoiraharrastajat ry järjestää canicross- eli koirajuoksukurssin. Kouluttajana Elisabeth Killinen. Kurssilla on 4 treenikertaa.

Kurssi soveltuu kaikille lajista kiinnostuneille, aiempaa tietämystä vetolajeista ei tarvita. Canicross on vauhdikas laji kaikenkokoisille ja -rotuisille koirille. Varusteiksi tarvitaan koiralle hyvin istuvat vetovaljaat, joustoliina ja ohjaajalle juoksuvyö.

Paikkana Metsäkallion kuntorata (Pohjolankatu) Vaasassa.

Kurssin treeniajankohdat:

  • 4 kertaa torstaisin: 25.5., 1.6., 8.6. ja 15.6. klo 18.00

Hinta: 

  • jäsenet 40 €
  • ei-jäsenet 50 €

Sitovat ilmoittautumiset vsph.ry@gmail.com viimeistään 18.5. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti! Kerro ilmoittautumisen yhteydessä oma nimesi, koirasi nimi ja rotu sekä oletko VSPH:n jäsen.

Osallistumismaksu laskutetaan ennen ensimmäistä treenikertaa. Osallistuja voi myydä paikkansa eteenpäin, jos estyy osallistumasta kurssille/treenikerralle.

Kouluttajaesittely:

Elisabeth Killisellä on noin 20 vuoden kokemus vetolajeista. Hän on vuosien aikana kilpaillut niin canicrossissa, koirapyöräilyssä kuin koirahiihdossakin aina ulkomaita myöten. Elisabeth on myös kouluttanut vetolajeja ympäri Suomen ja ollut aktiivinen Suomen Valjakkourheilijoiden liitto VUL:n hallituksessa.