TOKO-kurssi kesäkuussa

Kurssi on täynnä!

Vaasan Seudun Palveluskoiraharrastajat järjestää TOKO-kurssin kesäkuussa 2023, kouluttajana Mira Granlund. Paikkana VSPH:n kenttä.

Kurssille ovat tervetulleita kaikentasoiset tokoilijat aina aloittelijoista ylemmissä luokissa kilpaileviin. Perustaitojen (kontakti, yhteistyö, perustottelevaisuuden alkeet) tulee olla hallussa. Kurssilla käydään läpi tokon kilpailuliikkeitä koirakoiden toiveiden mukaisesti jokaisen omalla tasolla. Jokaisella koirakolla on yksilötreeniaikaa, jonka lisäksi ryhmätreenissä tehdään niin paikallaololiikkeiden osia kuin myös muita ryhmätreenejä.

Kurssin treeniajankohdat:

  • kesäkuun torstait 8., 15., 22. ja 29.6. klo 17.30-19

Hinta: 

  • jäsenet 40 €
  • ei-jäsenet 50 €

Sitovat ilmoittautumiset mira.granlund@gmail.com viimeistään 31.5. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja paikkoja on rajoitetusti (5 kpl), joten ilmoittaudu nopeasti! Kerro ilmoittautumisen yhteydessä oma nimesi, koirasi nimi ja rotu sekä oletko VSPH:n jäsen.

Osallistumismaksu laskutetaan ennen ensimmäistä treenikertaa. Osallistuja voi myydä paikkansa eteenpäin, jos estyy osallistumasta kurssille/treenikerralle.

Kurssin kouluttajana toimii Mira Granlund. 

Kouluttajaesittely: Olen Mira, nelikymppinen koiraharrastaja Vaasasta ja minulla on kaksi australianpaimenkoiraurosta. Riksu 11 vuotta on saavuttanut BH, TK1 ja TK avo 1-tulos sekä RTK1. Kiiru 6v. taas on minun aktiivinen harrastus- ja kisakaveri. Kiiru on saavuttanut rally-tokosta RTK4, tokon alokasluokasta 1-tuloksen ja tällä hetkellä kisaa tavoitteellisesti noseworkissa tähtäimenä päästä 2-luokkaan tämä vuoden aikana. Koulutan koirakoille rally-tokoa, tokoa sekä noseworkkia koirakoulu Veikarissa. Opiskelen myös eläintenkouluttajan ammattitutkintoa tavoitteena saada opinnot valmiiksi ennen kesää 2023.

Muita koulutuksia koira-alalta on:

  • Koira-alan mentaalivalmentaja, 2021
  • Kilpailutottelevaisuuskouluttajaohjaajakurssi, 2020
  • Arkitottelevaisuuskoulutusohjaajakurssi, 2017
  • Koetoimitsija, palveluskoiralajit

Tavoitteeni on kouluttaa positiivisen vahvistamisen keinoin ”elämä edellä” ja ilon kautta. Mielestäni koiran kanssa touhuamisen pitää tuoda iloa ja energiaa, ja sen pitää tuntua hyvältä! Palkitsevinta minulle kouluttajana on nähdä iloinen ja innostunut koira, joka tahtoo oppia lisää ja toimia yhteistyössä ohjaajansa kanssa. Minun treeneissäni ja koulutuksissani jokainen koirakko treenaa omalla tasollaan. Pyrin antamaan vinkkejä ja neuvoja sekä ideoita kehittymiseen ja omassa lajissa etenemiseen positiivisesti vahvistaen, niin ohjaaja kuin koiraa ❤