Hei jäsen, tule mukaan talkoisiin ja varainkeruuseen!

Kevättalvi on VSPH:ssa aktiivista aikaa ja tiedossa on kurssien ja koulutusten lisäksi paljon puuhaa talkooväelle, toivottavasti saamme väkeä avuksi!

19.3. Mattotalkoot Tottistehtaalla

Järjestämme mattotalkoot Tottistehtaalla su 19.3. klo 17.30. Oiotaan hallin matot ja siistitään yleisilmettä. Tarjolla kahvia, pullaa ja hyvää huumoria!

1.–2.4. KevätMätsärit

Vaasan Seudun Palveluskoiraharrastajat järjestää KevätMätsärit (match show) TottisTehtaalla Vaasassa 1.-2.4.2023.

Lue lisää ja ilmoittaudu mätsäriin VSPH:n nettisivujen kautta!

Tapahtumaan tarvitaan myös muutamia talkoolaisia, halukkaat voivat ilmoittautua sähköpostitse Jessille (vsph.ry@gmail.com).

15.–16.4. Botniahallin talkoot

Olemme jälleen mukana perinteisissä Vaasa KV -näyttelyn talkoissa. Talkoista tuleva tuotto muodostaa merkittävän osan yhdistyksen tuloista, joten mukaan tarvitaan paljon reippaita talkoolaisia!

Lauantaina näyttelyn jälkeen tehdään tarvittavat kehämuutokset ja siistitään halli sunnuntaita varten (imurointia, roskisten tyhjäystä jne.) Lauantain työntekijätarve 4-6 henkilöä.

Sunnuntaina purkutyöt alkavat siinä järjestyksessä, kun arvostelu kehissä päättyy. Matot imuroidaan ja rullataan kasaan, tuolit viedään ulos ja puhdistetaan. Lopuksi kaikki tavaroiden kasataan ja kuljetetaan Kennelpiirin parakille. Sunnuntaille tarvitaan ainakin 20-30 talkoolaista.

Tarkempaa tietoa mm. aikatauluista saadaan myöhemmin. Arvio on, että ryhmäkehät loppuvat noin klo 17 maissa.

Laittakaahan jo päivät kalenteriin ja ilmoittautukaa talkoilemaan (sähköpostitse Jessille vsph.ry@gmail.com)!