Arkitottelevaisuuskurssi maalis-huhtikuussa

Vaasan Seudun Palveluskoiraharrastajat ry järjestää arkitottelevaisuuskurssin maalis-huhtikuussa TottisTehdas-hallilla Vaasan Vaskiluodossa. Kouluttajana Jenny Jewander. Jennyllä on monipuolinen koiraharrastustausta: lajeina kahden oman koiran kanssa on avustajakoirakoulutus, toko, rally-toko, vepe ja palveluskoirien tottelevaisuus.

Kurssille voi osallistua kuka tahansa ja mitään erityisiä pohjataitoja ei tarvita. Kurssilla opetellaan joka koiralle tärkeitä arjen taitoja kuten mm. rauhoittumista, käsikosketusta, omaehtoisia käsittelytoimenpiteitä ja esineen maasta nostamista. Kurssilla harjoitellaan koiran käytöksen muokkaamista (sheippaus), niin että koirasta tulee aktiivinen osapuoli, joka oppii tarjoamaan eri toimintoja.

Kurssille mahtuu 4 koirakkoa. Kaikki koirakot ovat hallissa yhtä aikaa, eli samalla harjoitellaan myös toisista koirista luopumista.

Kurssin ajankohta:

  • keskiviikkoisin 29.3.-26.4. (5 kertaa) klo 18-19.30

Osallistumismaksu:

  • VSPH:n jäsenet 30 €
  • Ei-jäsenet 40 €

Sitovat ilmoittautumiset 26.3. mennessä sähköpostitse osoitteeseen jewanderjenny@gmail.com.

Osallistumismaksu peritään ennen kurssin alkua. Osallistuja voi myydä paikkansa eteenpäin, jos estyy osallistumasta kurssille/treenikerralle.