Harjoitukset

Koulutusvastaava Nina Kangasniemi vastailee koulutusta koskeviin kysymyksiin puh. 040-8471179 tai tmikoirapeukalo[a]gmail.com

Kurssit

Kurssit ovat aina 8 kertaa ja max 10 koirakkoa ellei toisin ilmoiteta kurssin tiedoissa. Jokaisen kurssin kohdalla ilmoitetaan kurssin nimi, hinta sekä vetäjän/vetäjien nimet sekä heidän yhteystietonsa ilmoittautumista varten. Kursseille voivat osallistua niin VSPH:n jäsenet kuin myös ulkopuoliset koirakot. Pääsääntöisesti kursseilla ovat kuitenkin jäsenet etusijalla. HUOM! Kurssille ilmoittautumisen yhteydessä saat tilinumeron ja viitteen millä maksat kurssimaksun ennen ensimmäistä harjoitusta. Lisätietoja kurssista voit kysellä aina ko. kurssin kohdalla ilmoitetusta numerot.

Tulevat kurssit

ARKITOTTISKURSSI VSPH:n koulutuskentällä 11.8.-8.9.2017 klo 18-19. 5 kertaa. Hinta jäsenille 20 € ja ei-jäsenille 40 €. Kurssin pitää Johanna Saario. Sisältö: kontakti omistajaan, istuminen ja maahan meno, luokse tulo, paikallaolo, luvan pyytäminen, koirien kohtaaminen, hihnakäytöksen perusharjoitteet ja virikkeistäminen. Sujuvampaan arkeen tähtäävä Arki kuntoon-peruskurssi sopii kaiken rotuisille ja -tyyppisille koirille. Kurssi soveltuu parhaiten yli vuoden ikäisille koirille. Lähtötietoja ei tarvita ja ennakko-osaamista ei tarvitse olla. Lisätietoa ja sitovat ilmoittautumiset 3.8. alkaen sähköpostilla: johanna.saario(a)hotmail.com. Ilmoita oma nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä koiran tiedot.

 

PENTUKURSSI alkaa VSPH:n kentällä ma 21.8. klo 19. Kurssi on 6 kertaa ja jäsenet sekä palveluskoirat etusijalla. Ikäraja 4 kk ja molemmat rokotukset oltava kunnossa. Hinta 20€ jäsenille ja 40€ ei-jäsenille. Kurssin pitää Birgitta Strömman. Ilmoittautumiset birgittastromman@hotmail.com.

Kentän vierailijamaksu

Yhdistyksen ei-jäsenille tarjotaan tutustumiskäyntinä mahdollisuus treenikertaan 5 €:n kertamaksulla. Toimi näin:

- Maksa yhdistyksen tilille FI39 3131 3001 6732 68 viitteellä 2017185 summa 5€

- Lähetä sähköpostilla kopio maksukuitista sekä koska olet menossa treenaamaan ETUKÄTEEN osoitteeseen vsph.ry@gmail.com

- Kentän muiden ryhmien varaukset/kentän vapaanaoloa voi tiedustella samasta osoitteesta

 

Yleiset treenit maanantaisin

 Maanantain yleiset treenit kentällä jäsenille. Parittomilla viikoilla ohjattua arkitottelevaisuutta. Tervetuloa!